Publikováno 7. září, 2015
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga – adresa:
U Klafárku 1685/3, Žďár nad Sázavou 3, 591 01 Žďár nad Sázavou 1
Typ školy: Církevní, zřizovatel: SOŠ
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga – kontakty
- Kontaktní osoba: Mgr. Jan Marek (zástupce pro výuku), telefon: 566 502 490
- E-mailová schránka: skola@ssgak.cz
- IČ: 48897094
- Telefon: 566 502 471
- Fax: 566 628 795
- ředitel: Ing. Jiří Cočev
Vyučované jazyky
Angličtina
Němčina
Na školní rok 2015 přihlášeno 36, z toho přijato 30 žáků.
Na školní rok 2016 se plánuje přijmout 30 žáků.
Forma studia je Denní. Studium ukončuje ZZ + výuční list. Povinná školní docházka
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga – Požadavky na uchazeče / přijímací zkoušky
Na školní rok 2015 přihlášeno 36, z toho přijato 30 žáků.
DOD: 12.11.2015, 25.11.2015 a 13.1.2016. Festival vzdělávání: 12.11.2015 Střední škola gastronomická A.K. poskytuje kvalitní vzdělávání dle nejmodernějších výchovně vzdělávacích a profesně odborných trendů. SŠG je školou církevní, nabízí dostatečný prostor k duchovnímu, morálnímu, znalostnímu a dovednostnímu růstu žáků. Škola je bezbariérová a citlivě přistupuje k žákům se specific. vzdělávacími potřebami. Značný důraz klade na propojení teorie s odbor. praxí a zapojení žáků do zahranič. stáží. Za dobu své existence si SŠG vytvořila a v následujících letech i upevnila výsadní postavení mezi gastronomickými školami nejen ve svém regionu. Po ukončení tříletého oboru škola nabízí žákům možnost pokračování studia ve dvouletém nástavbovém maturitním oboru.